Het Kamp zit er weer op.. alle foto's van het kamp kan je vinden op onze facebook pagina om nog even na te genieten!

 

 

Het begint al te kriebelen, elke morgen brul je het ochtendlied, en je hebt al een tijdje jouw bed + kamer ingeruild voor je luchtmatras + tent in de tuin. Afin, er speelt maar één ding in je hoofd: het nakende ZOMERKAMP! Niet getreurd, hier vind je al wat informatie over het orgelpunt van ons scoutsjaar. Bovendien mag je vanaf mei een bezoekje verwachten van jouw leiding om je in te schrijven!

Begin- en einddata (deze zijn elk jaar hetzelfde)

  •  Jins en leiding vertrekken op 5 juli en komen terug op 24 juli

  • Givers en jonggivers vertrekken op  11 juli en komen terug op 21 juli

  •  Kapoenen en welpen-kabouters vertrekken op 15 juli en komen terug op 21 juli

 

Algemene afhaaldag voor kapoenen, weka’s, jonggivers en givers is dus op 21 juli vanaf 12 uur. Gelieve dat uur te respecteren, want in de voormiddag is er voor ons en uw kind nog heel wat opkuis-, opberg- en afbraakwerk voorzien!

Het is misschien nog wat vroeg, maar nu we toch bezig zijn met schrijven, nodigen we jullie al graag uit op onze BBQ op het einde van het kamp ( 21 juli). Die zal doorgaan vanaf 12u. Er zullen zoals elk jaar verschillende stukken vlees en verse groentjes voorzien worden. Hiervoor moeten jullie zich inschrijven. Dit wordt gevraagd bij het afzetten van de valiezen van jullie bengeltjes.

Die valiezen kunnen jullie komen afzetten op 4 juli tussen 18u en 21u.

Bij het vertrek is het ook belangrijk dat ze hun medische fiche samen met een kopie van de identiteitskaart (eventueel ook kopie van de sis-kaart) meenemen.

De medische fiche kan je hier downloaden 

10506910_1510976115800632_7294278036692535662_o.jpg